GALIMAS VISŲ MŪSŲ ESAMŲ PROJEKTŲ MODIFIKAVIMAS IR INDIVIDUALŪS PROJEKTAI PAGAL JŪSŲ POREIKIUS NEMOKAMAI!
Viskas apie statybas ir jų produktus

Sprendimai norintiems turėti karštą vandenį vasarnamyje

medinis namelis

Komfortas vasarnamyje tikrai neturėtų būti antraeilis dalykas ar mažareikšmis prioritetas. Mes suprantame, kaip tai svarbu. Na, o vienas iš pagrindinių komforto garantų yra karštas vanduo. Kokių yra sprendimų, norintiems turėti karštą vandenį vasarnamyje? Apžvelkime juos!

Pagrindiniai sprendimai, norintiems karšto vandens vasarnamyje

Elektrinis vandens šildytuvas. Elektriniai boileriai yra patikimas, ilgaamžis ir tikrai patogus sprendimas vasarnamyje. Jį galėsite sumontuoti prie vonios ar sandėliuke, iš kur jis paduotų karštą vandenį visur, kur jo reikės.

Kieto kuro vandens šildytuvas. Tiems, kurie į vasarnamį atvyksta ir žiemą ir, pavyzdžiui, sukaupia daug malkų, gali apsimokėti įsigyti kieto kuro boilerį. Jį naudosite labai optimaliai, degindami kurą tik tada, kai jo reikia, o, jeigu jo lieka po žiemos – gausite maksimalią naudą.

Momentinis vandens šildytuvas. Momentinis arba greitaeigis vandens šildytuvas turi labai staigiai veikiantį kaitinimo elementą, pro kurį pratekantis vanduo greitai įšyla. Toks agregatas neužima daug vietos ir nereikalauja didelių inžinerinių sprendimų. 

Mažos talpos vandens šildytuvas. Nedidelį boilerį dažniausiai pasirenkama montuoti po plautuve arba virš plautuvės. Jis puikiai patenkina buitinius poreikius, yra pakankamai kompaktiškas ir lengvai pritaikomas prie poreikių.Prisijungti prie vandentiekio. Jeigu prie jūsų yra nutiesta centrinio vandentiekio trasa, galima planuoti apie prisijungimą. Tačiau, jeigu jos nėra, o vasarnamiai dažnai būna tokiose lokacijose, kur vandentiekis nebūtinai yra nutiestas – teks ieškoti kito sprendimo. Kreipkitės į savo regioninį vandens paslaugų teikėją, kad sužinotumėte ar įmanoma prisijungti prie vandentiekio.

Vandens šildytuvą vasarnamiui galite įsigyti elektroninėje parduotuvėje https://www.van2o.lt/vandens-sildytuvai-boileriai.html

PIRKINIŲ KREPŠYS 0

Mes naudojame slapukus, kad suteiktume jums geriausią patirtį internete. Sutikdami sutinkate su slapukų naudojimu pagal mūsų slapukų politiką.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Privatumo nustatymai

Kai lankotės bet kurioje svetainėje, ji gali saugoti arba nuskaityti informaciją jūsų naršyklėje, dažniausiai slapukų pavidalu. Čia valdykite savo asmenines slapukų paslaugas.


Analizė
Analizė
  • ga
  • gd

Google Analytics GA4
Google Analytics GA4
  • _ga
  • _gfid

Atsisakyti visų paslaugų
Sutaupyti
Priimkite visas Paslaugas

Ar norėtumėte, kad perskambintume Jums ir patartume dėl produkto?

Palikite savo telefono numerį ir mes su jumis susisieksime paprastai tą pačią arba kitą darbo dieną.

Papasakokite apie prekę, kurios ieškote

Pateikite ieškomo produkto detales (paskirtis, plotas, matmenys, dizainas ir kt.). Susisieksime su Jumis kuo greičiau (dažniausiai tą pačią arba kitą darbo dieną).